Het Palet Trefpunt Duiven.

Het Palet Trefpunt Duiven organiseert onder het motto, mensen ontmoeten en gezellig samen zijn, wekelijks een groot aantal activiteiten zoals:  darten, sjoelen, klaverjassen, jokeren, hobbyclub, studiekring, schaken, koersbal, Engelse conversatie,  etc. Ook zijn er activiteiten die maandelijks worden georganiseerd zoals: een aanschuifdiner, lunchbuffet en muziekavond.  Enkele keren per jaar worden er kaarttoernooien, darttoernooien en bingo‚Äôs georganiseerd. Kortom voor elk wat wils.

Bij diverse activiteiten is weer  ruimte voor nieuwe deelnemers. In het bijzonder bij het sjoelen op de maandagmiddag  en bij het darten op de donderdagavond zou men graag nieuwe deelnemers verwelkomen.

Wij werken niet met leden maar uiteraard wordt er wel verwacht dat men zoveel mogelijk iedere week mee doet.  Al onze activiteiten zijn voor jong en oud.

Kom gerust vrijblijvend eens een keer kijken bij een van onze activiteiten, de koffie staat klaar. Kijk voor uitgebreide informatie op onze website: www.hetpaletduiven.nl of op facebook: hetpaletduiven.  Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen.

Bestuur Het Palet Trefpunt Duiven.