Het Palet Trefpunt Duiven zoekt nieuwe bestuursleden.

Het Palet Trefpunt Duiven is een stichting die een uitgebreid pakket aan activiteiten organiseert geheel met vrijwilligers voor de inwoners van Duiven in het bijzonder voor de bewoners van de wijk Duiven-West. Op dit moment zijn de activiteiten veelal gericht op senioren maar in de toekomst willen we graag ook voor andere leeftijdsgroepen activiteiten organiseren.
Dat kan niet met een bestuur dat, zoals op dit moment, bestaat uit slechts drie bestuursleden  Daarom zijn wij naarstig op zoek naar nieuwe bestuursleden en een notulist(e) die ons bestuursteam willen versterken.
Heeft u interesse chroom niet en neem contact met ons op, het is echt dringend noodzakelijk om het voortbestaan van Het Palet te garanderen. Het zou toch heel jammer zijn als Het Palet moet stoppen.
Iedereen die interesse heeft nodigen wij van harte uit voor een oriĆ«nterend gesprek met de zittende bestuursleden. Voor informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Janneke Bos  telefoonnummer 0316 842 259 of mailen naar secretariaat@hetpaletduiven.nl.
Help ons want alleen SAMEN kunnen we er ECHT iets moois van maken.