Skip to main content

Bestuursleden gezocht

Een stichting kan niet zonder bestuur en wij zijn op zoek naar versterking.

Het Palet Trefpunt Duiven is een stichting die een uitgebreid pakket aan activiteiten organiseert geheel met vrijwilligers voor de inwoners van Duiven in het bijzonder voor de bewoners van de wijk Duiven-West. Voorheen waren de activiteiten veelal gericht op senioren, maar vanaf nu leggen we ons steeds meer toe om voor andere leeftijdsgroepen activiteiten te organiseren.

Dat kan niet met een bestuur dat, zoals op dit moment, bestaat uit slechts drie bestuursleden  Daarom zijn wij naarstig op zoek naar nieuwe bestuursleden en een notulist(e) die ons bestuursteam willen versterken.

Heeft u interesse schroom niet en neem contact met ons op, het is echt dringend noodzakelijk om het voortbestaan van Het Palet te garanderen. Het zou toch heel jammer zijn als Het Palet moet stoppen.

Iedereen die interesse heeft nodigen wij van harte uit voor een oriënterend gesprek met de zittende bestuursleden. Voor informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen met de voorzitter Janneke Bos, telefoonnummer 06-26804634  of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Help ons want alleen SAMEN kunnen we er ECHT iets moois van maken.