Poster aanschuifdiner 2018 4e kwrtHet aanschuifdiner bij
Het Palet Trefpunt Duiven


Het aanschuifdiner "Proef het Gemak" is een initiatief van Welling Catering en Mikado. Het is gericht op ouderen en alleenstaanden in De Liemers. Vanwege de huidige ontwikkelingen in zorg en welzijn, die ertoe leiden dat steeds meer mensen thuis op zichzelf zijn aangewezen, is dit een zeer welkom initiatief. En Het Palet sluit zich daar graag bij aan.

Het maken van nieuwe contacten, gezellig samenzijn en lekker eten is het uitgangspunt. Zeker voor mensen die alleen koken en eten ongezellig vinden of voor wie het bereiden van de dagelijkse maaltijd een belasting wordt.

Bij Het Palet Trefpunt Duiven aan de Mondriaanstraat 14 is het mogelijk om eens per maand (iedere vierde woensdag van de maand) deel te nemen aan het aanschuifdiner.

U bent van harte welkom op de op de poster hiernaast genoemde datums. Er is plaats voor 50 gasten. Vol=Vol. De zaal gaat open om 17.00 uur.

Het menu bestaat uit een verrassingsgerecht in buffetvorm en een toetje. De kosten bedragen € 7,50 excl. drank. Begeleiders zijn ook van harte welkom. Heeft u een vervoersprobleem bel tijdig met Hulpdienst graag gedaan 026 4440094.

Aanmelden. U kunt u aanmelden tot de zaterdag voor het diner bij Mevr. José hartjes tel.: 06 4627 0652
of via de aanmeldlijst op onze locatie aan de Mondriaanstraat,
of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld a.u.b. de naam of namen van de deelnemers en de postcode met huisnummer.

 


Aanschuifdiner 2017 01 25 17.27.09(7K)